Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD 86-028-64192839-802 sales@vstarsc.com

οπτικό επίστρωμα φακών

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, vstar έχει την πλούσια εμπειρία στο οπτικό σχέδιο και τα τέλεια μέσα τεχνολογίας επεξεργασίας και το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

Λάβετε προσφορά
ποιότητας οπτικό επίστρωμα φακών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - οπτικό επίστρωμα φακών

οπτικό επίστρωμα φακών

  • Ταινία Beamsplitter

    ποιότητας οπτικό επίστρωμα φακών Υπηρεσία

    Σχέδιο/επί παραγγελία επίστρωμα T=60%±2%@355nm AOI=45D φακών ταινιών cOem/Beamsplitter ODM οπτικό

    Δωρεάν προσφορά

 

 

Σχέδιο/επί παραγγελία cOem/ODM

 

Στο οπτικό γυαλί, τα οπτικά πλαστικά (PC, PMMA, κ.λπ.) και την οπτική αντιαντανάκλαση επένδυσης κρυστάλλου, τη φασματομετρία, την αντανάκλαση, τα διακοσμητικά και άλλα ταινιών συστήματα λέιζερ. Χρησιμοποιείται κυρίως στο οπτικό σύστημα απεικόνισης, το συγκεντρωμένος φως, την αντανάκλαση και το υπέρυθρο λέιζερ, κ.λπ.

 

Υπηρεσία επιχείρησης:

Sichuan Vstar η οπτική τεχνολογία είναι εξειδικευμένη στην οπτική κατασκευή τμημάτων ακρίβειας. μπορούμε να παραγάγουμε όλα τα είδη οπτικών μερών και επιστρώματος ακρίβειας εγχύσεων και να συγκεντρώσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ο ODM και η υπηρεσία cOem είναι η ειδικότητά μας.

 

Τα σημαντικά προϊόντα μας είναι οπτικός ασφαιρικός φακός εγχύσεων ακρίβειας και οπτικά προϊόντα επιστρώματος λεπτών ταινιών. Παρέχουμε επίσης τις οπτικές υπηρεσίες σχεδίου προϊόντων και προσομοίωσης, την κατασκευή φορμών, την υπηρεσία δειγμάτων (δείγματα προϊόντων εγχύσεων φορμών και γρήγορα τέμνοντα δείγματα πρωτοτύπων διαμαντιών), την κατασκευή batch φακών, το οπτικό επίστρωμα λεπτών ταινιών και την οπτική παροχή προϊόντων γυαλιού.

 

Sichuan Vstar η οπτική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι πεπειραμένη του ποικίλου υπογείου του οπτικού επιστρώματος για τα sphericalasphericalprismwindowplainspecial διαμορφωμένα προϊόντα.

 

Παρέχουμε τις οπτικές υπηρεσίες προϊόντων ράφτης-κοριτσιών στους πελάτες μας, που ειδικεύονται στην κατασκευή των οπτικών τμημάτων ακρίβειας περισσότερο από δέκα έτη

εμπειρία στην οπτική κατασκευή προϊόντων.

 

Είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να συνδέσετε με μας!

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.