Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
SICHUAN VSTAR OPTICAL TECHNOLOGY CO.,LTD 86-028-64192839-802 sales@vstarsc.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

June 4, 2021

Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

 

Ένα σφαιρικό οπτικό στοιχείο είναι ένα που έχει μια σταθερή κυρτότητα από το κέντρο του στην άκρη του και έχει μια σφαιρική επιφάνεια. Η κυρτότητα ενός Asphere ποικίλλει συνεχώς από το κέντρο στην άκρη. Τα ασφαιρικά οπτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως στον αερομεταφερόμενο εξοπλισμό, τους δορυφόρους, την καθοδήγηση λέιζερ, την υπέρυθρη ανίχνευση και άλλους τομείς, και είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή στα αστικά οπτικοηλεκτρονικά προϊόντα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

 

1. Ταξινόμηση των ασφαιρικών επιφανειών

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

 

 

2. Πλεονεκτήματα της ασφαιρικής επιφάνειας

 

Ο αριθμός συγκρίνει κατωτέρω τα σημεία εστίασης που παράγονται από το παράλληλο μονοχρωματικό φως που περνά μέσω ενός σφαιρικού φακού και ενός ασφαιρικού φακού. Τα σημεία εικόνας ενός σφαιρικού φακού είναι θολωμένα λόγω της σφαιρικής παρέκκλισης, ενώ τα σημεία εικόνας ενός ασφαιρικού φακού είναι σαφή. Επομένως, ο ασφαιρικός φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τη σφαιρική ομάδα φακών για να διορθώσει το θετικό λάθος. Παραδείγματος χάριν, όταν χρησιμοποιείται γενικά ένας φακός ζουμ με δέκα φακούς, ένας ή δύο ασφαιρικοί φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν πέντε ή έξι σφαιρικούς φακούς, που μπορούν να επιτύχουν την ίδια ή υψηλότερη οπτική επίδραση, να μειώσουν το κόστος παραγωγής, και να πραγματοποιήσουν επίσης τον ελαφρύ και τη μικρογράφηση του συστήματος. Η μείωση του αριθμού φακών σε ένα οπτικό σύστημα μειώνει επίσης τις μηχανικές ανοχές, πρόσθετα βήματα βαθμολόγησης, και απαιτήσεις ταινιών επιστρώματος αντιαντανάκλασης, που βελτιώνουν τη γενική διαθεσιμότητα συστημάτων και που μειώνουν τις γενικές δαπάνες σχεδίου συστημάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ασφαιρικά οπτικά στοιχεία

 

Η χρήση των ασφαιρικών στοιχείων στο οπτικό σύστημα μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος, να μειώσει τον αριθμό οπτικών στοιχείων, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το βάρος του οργάνου, να μειώσει το μέγεθος, συμπαγής δομή. Επομένως, τα ασφαιρικά οπτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται συχνά στα οπτικά συστήματα με το μεγάλο οπτικό πεδίο, το μεγάλο άνοιγμα, τις υψηλές απαιτήσεις παρέκκλισης, τις μικρές απαιτήσεις δομών, ή τις ειδικές απαιτήσεις. Λόγω των άριστων οπτικών ιδιοτήτων τους, τα ασφαιρικά οπτικά στοιχεία γίνονται όλο και περισσότερο πολύ σημαντικά οπτικά στοιχεία.

 

3. Διαδικασία παραγωγής της ασφαιρικής επιφάνειας

 

Αυτή τη στιγμή, οι κύριες μέθοδοι επεξεργασίας για τα ασφαιρικά οπτικά στοιχεία είναι οι ακόλουθες:

 

1) Υλική μέθοδος αφαίρεσης επιφάνειας: CNC μέθοδος σχηματοποίησης στίλβωσης άλεσης, μέθοδος στίλβωσης ιονικών ακτίνων, magnetorheological μέθοδος στίλβωσης, υγρή αεριωθούμενη μέθοδος στίλβωσης, κ.λπ.

 

2) αλλάξτε την υλική μέθοδο μορφής: καυτή πιέζοντας μέθοδος σχηματοποίησης γυαλιού, μέθοδος σχηματοποίησης εγχύσεων, θερμικές απόθεση και μέθοδος σχηματοποίησης στερεοποίησης, κ.λπ.

 

3) Πρόσθετη υλική μέθοδος: μέθοδος σχηματοποίησης αντιγράφων κενού επιστρώματος, μικτή μέθοδος σχηματοποίησης, κ.λπ.

 

CNC εξαιρετικά-ακρίβειας η άλεση και η στίλβωση είναι κατάλληλες για την ασφαιρική παραγωγή φακών μονών κομματιών. Με τη βελτίωση της τεχνολογίας κατασκευής, η ακρίβεια κατεργασίας παίρνει υψηλότερη και υψηλότερη. Η με έλεγχο από υπολογιστή τεχνολογία στίλβωσης ακρίβειας ρυθμίζει αυτόματα τις εδρεύουσες παραμέτρους εργαλείων για την ακριβή στίλβωση. Ενώ άλλες τεχνικές κατασκευής απαιτούν χαρακτηριστικά μια ειδική φόρμα, και κάθε φακός έχει τα μοναδικά τυποποιημένα εργαλεία χρήσης φορμών του, CNC άλεσης και στίλβωσης και μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή για τη διαμόρφωση πρωτοτύπου και τις χαμηλείς έντασης εφαρμογές παραγωγής.